Smykker med betydning

Smykker er personlige ting, du typisk bærer for at føle, at du altid har det personlige med dig, men smykker sidder også, så alle andre kan se dem. Bag de fleste smykker er der en spændende historie, og det kan der være mange årsager til. Herunder kan du læse om nogle af de ting, der gør, at smykker bliver meget personlige – og hvorfor netop smykker kan have så stor og høj affektionsværdi.

Når du arver

Det er meget almindeligt at arve smykker, når man mister en ven eller et familiemedlem. Det er også en meget smuk måde hver dag at mindes dem, man har mistet. Når du modtager en afdøds smykke, vil det oftest have enorm affektionsværdi, og der er ikke noget, der kan erstattet den værdi, et smykke har for dig.

Nogle gange kan det være, at du står i en situation, hvor du kan vælge, hvilke smykker du vil arve. Her kan du tænke på, hvilken type af smykker, du allerhelst vil bære hver eneste dag. Er det fx en ring, et armbånd eller en halskæde? Det skal være noget, du holder af at bære i løbet af dagen.

Smykker af egne fund

Du kan faktisk også få fremstillet smykker af dine egne fund. Her er et meget typisk og populært eksempel smykker med rav. Her er rav vedhæng enormt populære, og det kan være vedhæng i både ringe, armbånd, halskæder og andet.

Hvis du derfor er heldig at finde et stykke rav ved stranden, kan du altså skabe en større og længerevarende betydning med det, ved at få det omdannet til et smykke, så du kan bære rundt på det – og ikke mindst vise det frem til hele verden. Det er jo også en sjov historie at kunne fortælle, at du helt selv har fundet en del af dit smykke.

Et smykke i gave

Når du modtager smykker som gaver, vil det naturligvis også have en stor betydning for dig. Det kan være, at du har ønsket dig et bestemt smykke, eller også kender gavegiveren dig enormt godt på en måde, så de giver dig det helt perfekte smykke. Det kan også opleves som en meget personlig ting, du holder af at gå rundt med.

Et venne-smykke

Venne eller veninde-smykker er meget populære, og det er en måde at knytte to mennesker tættere sammen på. Det hyggelige er, at når man får øje på smykket, vil man hele tiden blive mindet om den anden person. Denne type af smykker kan typisk fås i form af en halvdel hver, så det i princippet er to dele, der passer sammen. På den måde går i rundt med hver jeres del, der tilsammen forener jer.

Smykker med personlige detaljer eller indgravering

Til sidst kan nævnes smykker, hvor der er personlige detaljer inkluderet eller en personlig indgravering med betydning. Det ser man fx ved vielsesringe. Men du kan også vælge det ved mange andre smykker, og det gør netop, at smykket får en helt speciel og personlig betydning, som passer til dig og dit liv.

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.