De bedste steder at finde rav

Danmark er et populært sted for mennesker, som dyrker ravjagt. Der er mange gode steder at tage hen, hvis man ønsker at jagte havets guld. Men hvor er de bedste steder at tage hen? I denne artikel afsløre vi, hvor de bedste steder at tage på ravjagt i Danmark er. 

Det er ikke en hemmelighed, at det er nemmest at finde rav, som ligger på åbne sandstrande, hvor ravet ikke har mulighed for at skjule sig i mellem sten. På mere stenede strande kan det være svært at se det rav som gemmer sig. 

I Danmark finder du typisk det meste rav ude ved Vestkysten. Det skyldes at ravet med årenes løb har spredt sig ud over hele nordeuropa, så man i dag kan finde rav ved de fleste åbne kyster. 

Der er særligt 5 steder ved vestkysten, som har de helt optimale forhold for at finde rav i Danmark. De 5 steder er Klitmøller, Agger, Thorsminde, Søndervig og Vejers Strand, så hvis du vil på ravjagt i Danmark, så skal du overveje at besøge en af disse 5 steder. 

Inden du drager afsted på en ravjagt, kan det kræve det helt rigtige udstyr, at blive klar. Særligt en ravlygte kan være en unikt værktøj i jagten på det sjældne guld. Med en ravlygte kan du nemt spotte det rav som skulle ligge er sandbunden. Hvis du ønsker at finde en ravlygte i god, så skal du besøge treasurehunter.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af ravlygter til de bedste priser. 

8 comments

  1. Very efficiently written post. It will be useful to anybody who employess it, including yours truly :). Keep up the good work – looking forward to more posts.

  2. My spouse and I absolutely love your blog and find many of your post’s to be precisely what I’m looking for. can you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind writing a post or elaborating on a number of the subjects you write with regards to here. Again, awesome weblog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *