Ølbrygning – Den økonomiske bedste beslutning

Der er mange penge at spare på at brygge sit eget øl. Vi har lavet en lille undersøgelse der viser, at en familie der drikke øl kan spare helt op til 5000 kr. om året, hvis de selv brygger øl, set i forhold til at køke øllet ude i butikkerne. I denne besparelse har vi endda medtaget, så der også skal anskaffelses lidt brygudstyr men det er der taget højde for i vores regne stykke. Det betyder så også med andre ord, at år to er der endnu flere penge at spare, for der har du udstyr og kan brygge løs, ogs spare endnu mere. 

Nu er det ikke alle de er friske til blot at kaste sig ud i det, så vi er derfor gået på jagt efter god info til hvordan man ren faktisk brygger- Det er ikke svært at finde information – Det er svært at finde den rigtige information. Vi anbefaler derfor altid vores læsere der godt kunne tænke sig at brygge øl, at besøge hjemmesiden https://brewlex.dk/ hvor du finder rigtig meget information der kan hjælpe dig videre i din jagt på den perfekte øl. 

Når man kigger på hvad speciel øl kan koste, og sammenligner med, hvad råvarer koster til at brygge en tilsvarende øl, så er der rigtig mange penge at spare. Det er helt lovligt at brygge øl selv, om der skal ikke betales afgifter eller lignende, så længe du kun brygger til eget forbrug. Du må dog gerne serverer øllet væk til venner og bekendte når de kommer og besøger dem, men det kan nok heller ikke lade være alligevel, for hjemmebrygget øler noget du bliver stolt af at servere for andre. Så kom i gang med at brygge øl selv, hvis også du vil spare rigtig mange penge i din private økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.