En ny læder taske til weekenden

 

Jeg var til bryllup i sidste weekend og ugen før, går det op for mig, at jeg ikke har en taske, der passer til min kjole. Det kan for nogen måske lyde fjollet, men en forkert taske kan ødelægge hele outfittet, og det var sådan en situation, som jeg stod i her. Jeg har længe haft en elegant taske, som jeg altid har brugt til alle arrangementer, hvor jeg har været mere formelt klædt. Desværre blev den stjålet for et år siden, da vi havde indbrud, og i og med der har været skruet ned for arrangementer dette år, har jeg slet ikke tænkt over, at jeg ikke havde et alternativ. Jeg panikkede derfor en lille smule! Min mand vil muligvis sige meget, men altså… jeg er sikker på mange kvinder kan relatere til problematikken! 

Når, men min tidligere taske var ret dyr, og en jeg har haft, siden jeg var helt ung. I dag har jeg tre unger og prioriterer ikke på samme måde at bruge så mange penge på en taske. Jeg er også blevet lidt ældre og min stil er lidt anderledes nu. Derfor gik jagten ind på en lækker, elegant læder taske, som jeg ville kunne bruge fremover, som ikke ville vælte hele vores økonomi, men samtidig være i lækker kvalitet og kunne holde i mange år. 

I denne søgen stødte jeg ind i webshoppen Bastian Lædervarer, som jeg kunne læse mig frem til har mere end 20 års erfaring med lædervarer. Derudover bruger de kun ægte læder af høj kvalitet, ofte er det enten elegant kalveskind eller mere rustikt bøffellæder. Derudover er mange af deres tasker håndlavede. Efter et kort kig på deres hjemmeside, kunne jeg også se, at priserne var rimelige, jeg forventer ikke at få smidt en lædertaske i nakken, det er jeg med på ikke er muligt, men der er forskel på at betale meget for et bestemt brand og på at betale for en lækker læder taske, hvor mærket ikke har den store betydning. Jeg fandt en ret fin, 3sort kalveskinds taske, som er flad og med skulderstrop. Helt perfekt i forhold til hvad jeg havde i tankerne, og den nåede at komme med posten inden brylluppet! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *