Inspiration til passiv indkomst i 2021

Hvis du læser på en blog om økonomi og finans, så er du nok interesseret i at lære, hvordan du kan tjene endnu flere penge. En af disse måder er passiv indkomst. Ved du ikke allerede, hvad passiv indkomst er, så lad os forklare dig det.

Passiv indkomst kan nok bedst forklares ved at sammenligne det med aktiv indkomst. Aktiv indkomst går ud på, at du skal arbejde aktivt for at få penge. Det kender du nok allerede, fordi du nok har et arbejde ved siden af studiet eller et fuldtidsjob. Passiv indkomst går så ud på, at man passivt får penge ind. Det behøver ikke være hver eneste måned eller i faste intervaller. Det skal bare være passivt. Når man hører om folk, der lever af renter på deres indestående i banken, så er der tale om passiv indkomst.

Aktier er nok den mest populære form for passiv indkomst i 2021. Når du køber aktier, så er der mulighed for at værdien på disse vil stige. Sælger du dem derfor med profit, så har du jo haft passiv indkomst. En anden type aktier er udbytteaktier. Disse køber du, og så får du passivt udbytte udbetalt hvert eneste år. Til sidst kan du vælge at sælge dem (forhåbentlig med profit), og så har har du haft dobbelt passiv indkomst på den aktie.

Hvad mange ikke tænker på som passiv indkomst er staking med kryptovaluta. Denne form for passiv indkomst er måske lidt sværere at forstå, men vi vil gøre vores bedste for at forklare det på den nemmeste måde. For at kunne opretholde en sikker blockchain, så skal man have en mekanisme, der straffer dem, der prøver at snyde. Her har man så opfundet staking. Staking går ud på, at man låser sin kryptovaluta i en bestemt periode, hvor man så får “rewards”, som er den passive indkomst her. Man får “rewards”, fordi man er med til at sikre netværket. Dette er en forsimplet forklaring, men det er nok til at forstå de vigtigste elementer: Lås kryptovaluta, få passiv indkomst og geninvestér (hvis muligt).

Du tænker måske, at staking ikke kan betale sig. Men det kan det faktisk – i den grad. På nuværende tidspunkt er det estimerede afkast meget højt, og staking er ekstremt populært i de kredse, hvor folk allerede har investeret i kryptovaluta. Har du ikke allerede det, så kan investering i kryptovaluta til staking være en god indgangsvinkel for dig. Husk dog, at alle investeringer og staking er risikable ting, og du kan tabe dine penge.

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *