Få mest ud af din bolig investering

Du vil gerne investere og har udspecificeret dig et boligområde. Men hvad skal man tage stilling til inden og efter købet. Hvordan får jeg mest ud af min bolig? I denne artikel kommer vi nærmere ind på et par gode tips og tricks til, hvordan du opnår mest værdi i din bolig investering.

Samarbejd med en ejendomsmægler

Er du ikke helt skarp på det lokale område du har i sinde at investere dine penge i. Så tag glædeligt imod hjælp fra en Professionel. F.eks. ejendomsmægler Østerbro. Ofte har de fuldstændig styr på hvor, hvad og hvornår det kan betale sig at købe i det pågældende område. De vil gerne tjene penge, det samme vil du. Find en balance. Skab en god relation. Her vil du få ekstra hjælp, og det er altid godt når man skal ud at tage en stor beslutning.

Køb på det rigtige tidspunkt

Det giver næsten sig selv. Det er dumt at købe dyrt og sælge billigt. Snak med nogle der har helt styr på markedet. Du laver en investering, ikke et køb med sinde at bo i. Der er rigtig mange faktorer der spiller ind, og derfor er det ikke altid nemt at forholde sig til. Mængden af penge der bruges, skal afspejle det forarbejde der bliver lagt i. Så er chancen for et flot slutresultat langt højere. Invester klogt! Det kan ende galt hurtigt.

Renover

Aftalen er i hus. Du har underskrevet papirerne og har retten til at gøre ved boligen som du vil. Investering i bolig vil ofte være på hvad man kalder ”håndværker tilbud”. Udseendet og æstetikken er nok ikke at prale af.  Kig på hvad der er gennemgående i boligindretning. Hvad trender. Gør det så attraktivt som muligt for fremtidige købere. Renovationen er alt. Hvilket indtryk for de. Anskaf de rigtige materialer og få taget professionelle billeder. Den gode investering, er der hvor mange tjener penge. Gå sammen med dine venner, eller bekendte. Få hjælp hvor du kan. Spar pengene på håndværkerne og gør det selv. Det hårdt, men i sidste ende kan det betale sig.  

3 comments

  1. Some truly wonderful info , Gladiolus I discovered this. “It is the customary fate of new truths to begin as heresies and to end as superstitions.” by Aldous Huxley.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *