Gør investering i ure til en del af din formuepleje!

Du ønsker at forvalte din formue på bedst mulig måde. Og du ved, at du er nødt til at påtage din en vis risiko for at få udkast til et godt afkast, og du er allerede investeret i aktier og obligationer – og måske også ejendomme.

Men i den seneste tid har du alligevel set dig omkring på de finansielle markeder, og kan ikke længere finde de investeringsmuligheder, som du er vant til at se som en del af din formuepleje.

Du har behov for sikkerhed i dine investeringer, men finder ikke det rigtige. Men har du overvejet investering i ure som en mulighed?

Luksusure har udsigt til store værdistigning – hvis du investerer i de rigtige ure

Flere og flere har fået øjnene op for investering i ure som en naturlig del af deres formuepleje. Og forklaringen er enkel: De, der har investeret i de rigtige luksusure, har set historisk høje afkast.

Designet, æstetikken og historien om de smukke schweizerure er naturligvis en del af forklaringen, for hvem har ikke drømt om at have et flot luksusur på håndleddet?

Men vigtigere er nok, at ur producenterne med vilje holder produktionen af ure nede for at holde kvaliteten i top. Ur producenterne er stolte af deres håndværk og historie, så selvom de på den korte bane kunne løfte deres overskud, så er risikoen for at de kan udvande deres brands værdier alt for stor.

Så hvis man vil have drømmeuret, så kan man skrive sig på en venteliste, og vente i flere år på at det rigtige ur bliver tilbudt en. Eller man kan investere i et ur udenom ventelisterne. Det har flere og flere gjort, hvilket – sammen med usikkerhederne på de finansielle markeder og en generelt øget investeringslyst – har gjort investering i ure til en historisk god forretning.

Investering i ure giver god mening som en del af din samlede formuepleje

Med investeringer i ure får du ikke bare et smukt smykke på dit håndled – eller på din partners håndled. Du får også adgang til en alternativ investeringsklasse, som har vist en rigtig interessant værdiudvikling.

Så gør luksusure til en integreret del af diversificeringen i din formuepleje. Du er allerede eksponeret i alle de klassiske aktivklasser, og nu er tiden inde til at prøve luksusure som investeringsobjekt.

Og der er masser af dygtige rådgivere – for eksempel hos https://urhandlereninvest.dk/ – der kan hjælpe dig med at finde de rigtige ure at investere i. Så du skal ikke ud i investeringsjunglen alene på dette område. Der er mange, der gerne vil hjælpe dig.

For det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilke ure du investerer i. Ligesom med klassiske biler har nogen modeller stort potentiale – og andre mindre. Så kik dig godt for, og læg dine penge i det rigtige.

10 comments

 1. This is filed under satire. Is it? I hope so. Mister Kirk seems to be snarling from the sidelines, tossing nasty little insults at easy targets. I would suggest that he jump in, join the gatherings and try to lend his influence. Unless he too is interested primarily in selling articles and furthering his career.And by the way, why the focus on Jews? What difference does it make that Naomi Klein and Amy Goodman are both Jewish?I enjoyed the course very much. The self editing tips were very helpful in rereading the article and making it much better.

 2. 938166 678189Black Ops Zombies […]some folks still have not played this game. It is hard to envision or believe, but yes, some people are missing out on all with the enjoyable.[…] 544107

 3. Just desire to say your article is as amazing. The clarity in your post is simply
  cool and i can assume you are an expert on this
  subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS
  feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the
  enjoyable work.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *