Julen er magisk – når du har sat rammerne

Julen kan være en magisk tid på året. Med streg under kan. For julen er også et fænomen, som folk har store forventninger til. Og når man taler om forventninger, er det ofte til selve juleaften – og altså bestemt ikke de mange irriterende og dyre julegaveindkøb, som skal foretages i en horde af andre mennesker. Du kan nok høre det? Forbrugeren er ikke nødvendigvis begejstret for juleindkøbene. Den gode nyhed er, at du som butiksindehaver kan være med til at justere oplevelsen under julegaveindkøbet i netop din forretning. Du kan nemlig skabe julestemning, hvis du arbejder strategisk på det.

Brug juleudsmykning og professionelt lys

Hvis du skal skabe en rar og nærmest magisk julestemning i din butik, må du naturligvis arbejde målrettet på det.

Husk at der er nogle ting, som kunderne ikke bryder sig om: Det er dels at føle sig klemt og dels at komme ind i en butik, hvor det pludselig fremkalder mange svedperler at have vintertøjet på.

Derfor lyder rådende, at du sørger for at skabe gange og plads til de handlende kunder, så de ikke skal masse og møve sig frem i din butik. Desuden kan du tænke nøje over din julebelysning, så den ikke genererer ekstra varme. Brug en professionel løsning, også selvom du må investere for at leje den eventuelt.

Det samme gør sig gældende for din juleudsmykning, som du kan leje hos en professionel leverandør, hvis du vil skabe en wauw-effekt for dine kunder. Det kan nemlig betyde, at de sænker paraderne i sin forretning og dermed lader sig inspirere til ikke bare at foretage de nødvendig køb, men måske ligefrem komme mere i kurven!

Husk på, at julen er den vigtigste sæson for din forretning, hvormed du skal gøre alt hvad du kan, så du skaber de absolut bedste rammer for salg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.